Wołowina:
Polędwica – 200 zł/kg
Antrykot – 100 zł/kg
Rozbef bez kości – 100 zł/kg
Krzyżowa wołowa – 100 zł/kg
Ligawa – 100 zł/kg
Zrazowa górna – 70 zł/kg
Zrazowa dolna – 70 zł/kg
Łopatka bez kości – 50 zł/kg
Udziec – 70 zł/kg
Pręga – 50 zł/kg
Stek z kością – 100 zł/kg
Szponder – 50 zł/kg
Łój mielony- 20 zł/kg
Kark – 50 zł/kg
Mięso gulaszowe – 55 zł/kg
Łata wołowa – 55 zł/kg
Mostek bez kości – 50 zł/kg
Rozbratel – 65 zł/kg
Mielone Wołowe – 65 zł/kg
Kości szpikowe – 20 zł/kg